Ticker
AFAGR.HE

Price
0.46
Stock movement up
+0.01 (1.55%)
Company name
Afarak Group Oyj
Exchange
(HE
,
Currency
EUR
)
Sector
Basic Materials >
Other Industrial Metals & Mining
Markedsværdi
119.47M
Ent værdi
162.02M
Pris/omsætning
-
Pris/bog
1.14
Udbytte afkast
-
Udbyttevækst
-
Vekst år
-
FCF-udbetaling
-
Efterfølgende P/E
-
Fremtidig P/E
-
PEG
-
EPS-vekst
-
1 års afkast
28.71%
3 års afkast
23.15%
5 års afkast
-10.50%
10 års afkast
0.90%
Senest opdateret: 2023-09-09

UDBYTTE

AFAGR.HE betaler ikke udbytte
Loading...
AD

VÆRDIANSÆTTELSE

Værdiansættelsesforhold

Loading...
Værdiansættelsesforhold-data
Efterfølgende P/E-
Pris til OCF7.91
Pris til FCF12.56
Pris til EBITDA4.87
EV i forhold til EBITDA6.60

Værdiansættelse (salg/bogført værdi)

Loading...
Værdiansættelse (salg/bogført værdi)-data
Pris til omsætning-
Pris til egenkapital1.14
EV i forhold til salg-
Loading...
AD

ØKONOMI

Pr. aktie

Loading...
Data pr. aktie
Aktuelt antal aktier260.00M
EPS (TTM)-
FCF pr. aktie (TTM)0.04

Resultatopgørelse

Loading...
Resultatopgørelse-data
Omsætning (TTM)0.00
Bruttofortjeneste (TTM)0.00
Driftsindkomst (TTM)0.00
Nettoindkomst (TTM)0.00
EPS (TTM)-
EPS (1 år frem)-

Marginer

Loading...
Marginer-data
Bruttomargin (TTM)-
Driftsmargin (TTM)-
Fortjenstmargin (TTM)-

Balance

Loading...
Opret en gratis konto eller log ind for at få adgang til dette diagram
Balancedata
Kontanter12.42M
Nettotilgodehavender7.83M
Omsætningsaktiver i alt65.21M
Goodwill48.72M
Immaterielle aktiver5.24M
Ejendomme, anlæg og udstyr0.00
Sum aktiver159.76M
Kreditor7.35M
Kortfristet/nuværende langsigtet gæld0.00
Summen af kortfristede forpligtelser21.24M
Sum gæld54.97M
Aktionærernes egenkapital104.79M
Materielle nettoaktiver0.00

Likviditet

Loading...
Opret en gratis konto eller log ind for at få adgang til dette diagram
Kontantstrøm-data
Likviditet fra driften (TTM)15.10M
Investeringsudgifter (TTM)829.50K
Fri pengestrøm (TTM)9.51M
Udbetalt udbytte (TTM)0.00

Finansiel indkomst

Loading...
Opret en gratis konto eller log ind for at få adgang til dette diagram
Data om finansiel indkomst
Egenkapitalafkast-
Afkast af aktiver-
Afkast af investeret kapital-
Kontant afkast af investeret kapital9.08%
Loading...
AD

INFORMATION OM AKTIER

Aktiediagram

Loading...
Aktiekurs-data
Åbning0.46
Daglig høj0.46
Daglig lav0.45
Daglig volumen43K
Højeste gennem alle tider6.95
1 års analytiker estimat0.75
Beta0.76
EPS (TTM)-
Udbytte pr. aktie-
Ex-div dato31 May 2017
Næste dato for resultatpræsentation-

Nedsidepotensial

Loading...
Nedsidepotensial-data
AFAGR.HES&P500
Nuværende prisfald fra top notering-93.39%-6.74%
Højeste prisfald-98.20%-56.47%
Højeste efterår dato24 Jan 20229 Mar 2009
Gennemsnitlig fald fra toppen-86.68%-11.49%
Gennemsnitlig tid til nyt højdepunkt375 days13 days
Maks. tid til nyt højdepunkt5654 days1805 days
OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN
AFAGR.HE (Afarak Group Oyj) company logo
Markedsværdi
119.47M
Markedsværdi kategori
Small-cap
Beskrivelse
Afarak Group SE extract, process, market, and trade specialised metals worldwide. It operates through two segments, FerroAlloys and Speciality Alloys. The Ferro Alloys segment produces vlakpoort, stellite, mecklenburg, and zeerust mine. The specialty alloys segment offers low ferrochrome, extra low carbon ferrochrome and high chrome ferrochrome. The company also provides chrome ore, stainless steel alloy, plasma ferrochrome, and silico manganese. It sells its products to stainless steel and steel, automotive, aerospace, and power generation industries. Afarak Group SE is based in Helsinki, Finland.
Personale
600
Investor relationer
-
SEC-indsendelser
Adm. direktør
Land
Finland
By
Aktietype
-
CCC-status
-
Utbyttefrekvens
-
ARRANGEMENTER OG PRÆSENTATIONER
ArrangementerPræsentationer
Loading...
FORSTÅ FORRETNINGEN
Loading...
NYHEDER OM VIRKSOMHEDEN
Alle nyhederPressemeddelelser
07:30 London, 09:30 Helsinki, 18 August 2023 - Afarak Group SE ("Afarak" or "the Company") (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) FINANCIAL INTERIM RELEASE H1 2023 H1/23H1/222022RevenueEUR million95.392.1198.7EBI...
18. august 2023
12:40 London, 14:40 Helsinki, 3 August 2023 - Afarak Group SE ("Afarak" or "the Company") (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) COMPETITION AUTHORITIES APPROVE THE COMBINATION WITH LL RESOURCES Stock Exchange Re...
3. august 2023
13:20 London, 15:20 Helsinki, 21 June 2023 - Afarak Group SE ("Afarak" or "the Company") (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) CHANGES IN THE SENIOR MANAGEMENT OF AFARAK GROUP SE Stock Exchange Release The Board...
21. juni 2023
13:15 London, 15:15 Helsinki, 21 June 2023 - Afarak Group SE ("Afarak" or "the Company") (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) RESOLUTIONS OF AFARAK GROUP SE’S ANNUAL GENERAL MEETING Afarak Group SE’s Annual Gen...
21. juni 2023
10:15 London, 12:15 Helsinki, 12 June 2023 - Afarak Group SE ("Afarak" or "the Company") (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) Afarak Group SE - Managers' Transactions ___________________________________________...
12. juni 2023
08:00 London, 10:00 Helsinki, 31 May 2023 - Afarak Group SE ("Afarak" or "the Company") (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) AFARAK GROUP SE: PUBLICATION OF CIRCULAR Stock Exchange Release Afarak announces that...
31. maj 2023
NOTICE TO THE ANNUAL GENERAL MEETING Notice is given to the shareholders of Afarak Group SE of the Annual General Meeting to be held on 21 June 2023, starting at 10:30 a.m. (Finnish time) at Union Squ...
31. maj 2023
08:30 London, 10:30 Helsinki, 16 May 2023 - Afarak Group SE ("Afarak" or "the Company") (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) CLARIFICATIONS AFTER THE RELEASE OF MAY 12TH, 2023 Following the release about the co...
16. maj 2023
Afarak Group and LL Resources GmbH sign a combination agreement – Afarak to become major player in specific commodities Afarak Group SE Insider information, 12 May 2023 at 9:00 EET NOT FOR RELEASE, PU...
12. maj 2023
16:30 London, 18:30 Helsinki, 26 April 2023 - Afarak Group SE (“Afarak” or “the Company”) (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) Production report Q1 2023 Afarak Group production during the first quarter of 2023 ...
26. april 2023
Næste side