Ticker
AFAGR.HE

Price
0.37
Stock movement up
+0.00 (0.27%)
Company name
Afarak Group Oyj
Exchange
(HE
,
Currency
EUR
)
Sector
Basic Materials >
Other Industrial Metals & Mining
Kapitalizáció
95.68M
Váll. érték
138.23M
Ár/Bevétel
-
Ár/Könyv
0.91
Osztalék
-
Oszt. növ
-
Növ. évek
-
FCF kif. ráta
-
P/E
-
Jövő P/E
-
PEG
-
EPS növ.
50.08%
1 éves hozam
-39.77%
3 éves hozam
17.65%
5 éves hozam
-14.93%
10 éves hozam
-0.32%
Utolsó frissítés: 2024-04-09

OSZTALÉK

AFAGR.HE nem fizet osztalékot, vagy hiányoznak az adatok

ÉRTÉKELTSÉG

Értékeltségi mutatók

Loading...
Értékeltségi mutató adatok
P/E-
Ár/Működési pénzáram6.34
Ár/Szabad pénzáram10.06
Ár/EBITDA3.90
EV/EBITDA5.63

Értékeltség (Árbevétel/Könyv alapján)

Loading...
Értékeltség (Árbevétel/Könyv alapján) adatok
Ár/Bevétel-
Ár/Könyv0.91
EV/Bevétel-

PÉNZÜGYI EREDMÉNYEK

Részvényenkénti eredmények

Loading...
Részvényenkénti eredmények
Jelenlegi részvény szám260.00M
EPS (megelőző 12 hónap)-
Részvényenkénti FCF (12 hó)0.04

Eredménykimutatás

Loading...
Eredménykimutatás adatok
Árbevétel (12 hó)0.00
Bruttó eredmény (12 hó)0.00
Működési eredmény (12 hó)0.00
Nettó eredmény (12 hó)0.00
EPS (megelőző 12 hónap)-
EPS (1 év előretekintő)-

Marzsok

Loading...
Marzsok
Bruttó árrés (12 hó)-
Működési árrés (12 hó)-
Nettó árrés (12 hó)-

Mérleg

Loading...
Kérlek jelentkezz be, vagy hozz létre egy ingyenes fiókot a diagram megtekintéséhez
Mérleg adatok
Készpénz12.42M
Nettó Követelések7.83M
Összes forgó eszköz65.21M
Goodwill48.72M
Immateriális javak5.24M
Ingatlanok, gépek és berendezések0.00
Összes eszköz159.76M
Fizetési kötelezettségek7.35M
Rövid lejáratú tartozás0.00
Összes rövid lejáratú kötelezettség21.24M
Összes kötelezettség54.97M
Saját tőke104.79M
Tárgyi eszközök0.00

Pénzáram

Loading...
Kérlek jelentkezz be, vagy hozz létre egy ingyenes fiókot a diagram megtekintéséhez
Pénzáram adatok
Működési pénzáram (12 hó)15.10M
Tőkeráfordítás (12 hó)829.50K
Szabad pénzáram (12 hó)9.51M
Fizetett osztalék (12 hó)0.00

Megtérülés

Loading...
Kérlek jelentkezz be, vagy hozz létre egy ingyenes fiókot a diagram megtekintéséhez
Megtérülés adatok
RoE-
RoA-
RoIC-
CRoIC9.08%

ÁRFOLYAM ADATOK

Részvény árfolyam

Loading...
Részvény árfolyam adatok
Nyitóár0.37
Napi max0.37
Napi min0.36
Napi forgalom42K
Mindenkori csúcs6.95
Elemzői előrejelzés (1 év)0.75
Beta0.76
EPS (megelőző 12 hónap)-
Részvényenkénti osztalék-
Szelvényvágás dátuma31 May 2017
Következő jelentés dátuma-

Árfolyam volatilitás (lefelé)

Loading...
Árfolyam volatilitás adatok
AFAGR.HES&P500
Jelenlegi áresés a mindenkori csúcsról-94.70%-0.85%
Legnagyobb áresés-98.20%-56.47%
Legnagyobb áresés dátuma24 Jan 20229 Mar 2009
Átlagos esés a mindenkori csúcsról-86.86%-11.35%
Átlagos idő az új csúcsig384 days13 days
Leghosszabb idő az új csúcsig5799 days1805 days
CÉG ADATOK
AFAGR.HE (Afarak Group Oyj) company logo
Kapitalizáció
95.68M
Kapitalizáció besorolás
Small-cap
Leírás
Afarak Group SE extract, process, market, and trade specialised metals worldwide. It operates through two segments, FerroAlloys and Speciality Alloys. The Ferro Alloys segment produces vlakpoort, stellite, mecklenburg, and zeerust mine. The specialty alloys segment offers low ferrochrome, extra low carbon ferrochrome and high chrome ferrochrome. The company also provides chrome ore, stainless steel alloy, plasma ferrochrome, and silico manganese. It sells its products to stainless steel and steel, automotive, aerospace, and power generation industries. Afarak Group SE is based in Helsinki, Finland.
Munkavállalók
600
Befektetői kapcsolatok
-
SEC beadványok
Vezérigazgató
Ország
Finland
Város
Részvény típus
-
CCC státusz
-
Osztalékfizetés gyakorisága
-
ESEMÉNYEK ÉS PREZENTÁCIÓK
EseményekPrezentációk
Loading...
ÜZLETMENET ELEMZÉS
Loading...
CÉGES HÍREK
Összes hírSajtóközlemények
14:00 London, 16:00 Helsinki, 27 March 2024 - Afarak Group SE ("Afarak" or "the Company") (LSE: AFRK, OMX: AFAGR) Annual Financial Report AFARAK GROUP SE'S PUBLISHES FINANCIAL STATEMENTS 2023 Afarak G...
2024. március 27.
INVITATION TO THE EXTRAORDINARY GENERAL MEETING Afarak Group SE invites shareholders to the Extraordinary General Meeting to be held on 22 April 2024, starting at 10:00 a.m. (Finnish time) at Union Sq...
2024. március 25.
09:00 London, 10:00 Helsinki, 29 February 2024 - Afarak Group SE ("Afarak" or "the Company") (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) AFARAK GROUP SE: NOTIFICATION PURSUANT TO CHAPTER 9, SECTION 10 OF THE FINNISH S...
2024. február 29.
09:00 London, 11:00 Helsinki, 29 February 2024 - Afarak Group SE ("Afarak" or "the Company") (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) CHANGES REGARDING AFARAK GROUP SE’S SHARES AND TREASURY SHARES Stock Exchange Re...
2024. február 29.
09:45 London, 11:45 Helsinki, 23 February 2024 - Afarak Group SE ("Afarak" or "the Company") (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) FINANCIAL STATEMENTS RELEASE 2023 H2/23H2/22FY2023FY2022RevenueEUR million58.310...
2024. február 23.
11:00 London, 13:00 Helsinki, 14 February 2024 - Afarak Group SE ("Afarak" or "the Company") (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) AFARAK GROUP SE: DIRECTED SHARE ISSUE WITHOUT PAYMENT TO THE COMPANY ITSELF Stoc...
2024. február 14.
15:00 London, 17:00 Helsinki, 22 January 2024 - Afarak Group SE ("Afarak" or "the Company") (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) CHANGES REGARDING AFARAK GROUP SE’S TREASURY SHARES Stock Exchange Release Pursua...
2024. január 22.
16:00 London, 18:00 Helsinki, 28 December 2023 - Afarak Group SE ("Afarak" or "the Company") (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) AFARAK GROUP SE´S 2024 FINANCIAL REPORTING CALENDAR Stock Exchange Release Afara...
2023. december 28.
21:30 London, 23:30 Helsinki, 7 November 2023 - Afarak Group SE ("Afarak" or "the Company") (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) AFARAK GROUP SE: CHANGE IN CORPORATE MANAGEMENT Stock Exchange Release The Board ...
2023. november 7.
15:00 London, 17:00 Helsinki, 3 November 2023 - Afarak Group SE (“Afarak” or “the Company”) (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) Production report Q3 2023 Afarak Group production during the third quarter of 202...
2023. november 3.
Következő oldal